Om El bil

Hvis alle skal ha El biler, hvis skal komme lang blackout. Og Alt står. Vi må prata gjennom store global fester til aliens, ber om ny teknologi som gjøre kraft i batteri selv. Fi fean de vet at vi kan ikke å få? . Men vi trenger på begynnelsen ikke global produktions, det kan være mange år etter å få teori og struktur med mineraler som vi har på glob til kopiere på sine måte batteri. Men vi kan prøve, hvem vi trenger da? Personer som har vitenskap og kunskap med mest parten minelarel på glob. Hvem ønsker det? Vet dere. Arkitektur i alle kultur har tegninger av konstruksjon, med teknologi det samme. Betyr da at vi kan forstå tegninger av prosjekter som aliens kan vise oss hvis vi ber om det. Kanskje de vet power om strøm som gjør kraft, og er ikke farlig. Tenke om dette, til å få, om funksjon og struktur er som å se på gaveboks.

Eksempel, men litt historie om bilde, på høyre siden er en melodi, hvilken instrument er det? Du kan finne på programvare til lage musikk “fruity loops”. Vet dere hva? Kan fikse melodi, djs kan skifte med fx eller jeg, global fest med dems melodi og ønske om Samarbeideutvikling periode og hjelpemidler til neste møte.

Hva så god, melodi